Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A patkányok tényleg olyan...

A patkányok tényleg olyan vállon ülősek?

Figyelt kérdés

Mármint tudjátok... én nem tudom XD

De olvastam hogy "szoktassuk vállra"... de miért? Jó ott nekik? Nem potyognak le? Nem szöknek el? Meg akinek van patkánya írna róluk hogy milyenek? Milyen egy napjuk? Nyugisak? Vagy állandóan mocorognak ketrecben meg azon kívül is? Egyáltalán mennyire szabad kiengedni őket?

Bocs hogy ennyi kérdésem van, de még nem döntöttem hogy patkányom legyen vagy esetleg valami más.

2010. ápr. 8. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

nekem volt patkányom, az okát nemtudom hogy miért jó, de azt tudom, hogy az enyém élvezte főleg amikor bicikliztünk:) nem esnek le, ha úgyérzik, hogy lefognak esni belédmarkolnak.. az enyém a nyakamba kapaszkodott mindig.. onnan tudod, hogy biztonságban érzi magát, ha elkezd mosakodni.. eleinte a válladra fog pisilni vagy kakilni, de pl az enyém egy idő után elkezdte a fülemet birizgálni(szuszogott, kaparta) ha menni kellett kakilni/pisilni. én általában 3-4 órákat kinnthagytam, szeretett a vállamon lenni, ha elfáradt aludt a nyakamnál, ha meg lefeküdtem a hasamra mászott:)

2010. ápr. 8. 18:26
 2/3 anonim válasza:
0%
a patkány az undorító, inkább vegyél hörcsögöt
2010. ápr. 9. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:

általában igen!

ismerek egy embert,aki egész nap úgy járkált minden hova,hogy a patkány a vállán ült!

de a hörcsögöt is meglehet tanítani egy kis kajával!

2010. ápr. 10. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!