Miért nem mászik bele a kerékbe a höri?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 21:02
1/11 anonim válasza:
Nem szereti,
nem érdekli,
túl kicsi neki,
új még, hozzá kell szoknia.
Sok oka lehet...
2/11 anonim válasza:
Mennyi idős? Mióta van nálad?
Teljesen normális ha az első időkben nem megy bele,mert ismeretlen vagy új neki a hely. Pár hét és belejön hidd el! Nekem volt olyan aranyhörim,aki egyszer nem ment a kerékbe,nem szerette..:)
3/11 A kérdező kommentje:
Tegnap kaptam a hörit de ma vettem egy nagy kereket es még a közelébe se ment,beleraktam a hörit de kimászott.
2016. máj. 5. 21:17
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is tudja, mire való.
Milyen fajta hörcsög? Mekkora a kerék átmérője? Milyen típusú kerék? Tudsz linkelni róla egy képet?
5/11 anonim válasza:
1 nap alatt ne várj ilyet tőle, azt sem tudja mi az... majd rájön idővel.
6/11 anonim válasza:
A hörcsögnek kb 25-30 centis kerék kell. Ez van akkora? Ha nem, ne csodálkozz.
7/11 anonim válasza:
Törpének már a 17-18 cm-es is jó méret, utolsó. 😊
8/11 anonim válasza:
Volt egy aranyhörcsögöm, az egyszer belement a kerékbe, tett pár lassú lépést, aztán kifordult, és soha többé :))
Ő nem szerette, ilyen kis lusti volt :)
9/11 A kérdező kommentje:
Már futkos a kerékben:)
Lehet hogy csak új volt neki
2016. máj. 6. 10:06
10/11 anonim válasza:
Olyan jó, hogy feltettem vagy négy kérdést, és egyikre se válaszolsz. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!