A hörcsög bírja ha az ajtó meg az ablak zárva van esténként a szobában?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:45
1/11 anonim válasza:
Persze. Nem fogja elszuszogni előled a levegőt, nyugi. 😀 Viszont ébredés után nyisd ki az ablakot, és szellőztess ki. A hörcsögre vigyázz, könnyen megfázik.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó megnyugodtam 😃 köszi a választ
2016. máj. 4. 22:09
4/11 A kérdező kommentje:
Kis müanyag tálkát raktam a ketrecébe és mindíg felburítja,próbáltam már odadrótozni de akkor belemászik. Most nemtudom hogy mitcsináljak.
2016. máj. 4. 22:13
5/11 husikaXD válasza:
abba van a kajaja vagy innije?
6/11 anonim válasza:
Mi van a tányérban, hogy ennyire baj, ha felborítja?
7/11 A kérdező kommentje:
A kajája van benne
2016. máj. 4. 23:19
8/11 anonim válasza:
Én már rég megtanultam, hogy nem kell tányér a kajának, mert
1) úgyis kiszedi belőle
2) úgyis felborítja
😀
10/11 anonim válasza:
Néha szellőztess hogy legyen friss levegő, de semmi baja nem lehet.
A tányérja pedig ne műanyag legyen, hanem olyan, amit nem tud felboritani: két féle tányérja legyen: egyik a zöldség-gyűmölcsöknek, ilyen: [link]
Ezt a nagysága miatt nem tudja felboritani.
És egy ilyen tányér pedig a magvaknak legyen, ezt meg a súlya miatt nem tudja felboritani: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!