Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Most akkor lehet, hogy álvemhe...

Most akkor lehet, hogy álvemhes volt a nyulam?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy egyre nagyon lesz a hasa és egyre nehezebb. Mikor néztem a hasát olyan volt mintha mozogtak volna a hasában. Nyomkodni soha nem nyomkodtam Nehogy valami baja legyen. Azt nem tudom mikor lett hasas , mert menet közben derült ki hogy a lány fiú. Én úgy láttam rajta, h nem sok kell, de semmi. Kb egy hete, h vidáman ugrándozik, futkos amit eddig nem igen láttam. Most akkor mi lehet??
2016. ápr. 17. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz, egy biztonsági csekkolás nem árthat. Az is lehet, hogy vetélt, bár akkor nem ugrálna. A fiút meg ivartalanítani kellene mellette, ha együtt akarnak maradni, nem jó nekik, ha folyamatosan vemhesek/ellenek.
2016. ápr. 17. 17:03
 2/2 anonim ***** válasza:
A mi nyulunk is ál vemhes volt.Sokszor csinált ilyet.De ő akkor volt ál vemhes amikor nem volt mellette fiú.Miután mellé raktunk egy bakot,6 nyulat ellett.
2016. ápr. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!