Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meddig bírja egy aranyhörcsög...

Meddig bírja egy aranyhörcsög kaja nélkül? Sos eltűnt

Figyelt kérdés
tegnap este valahogy kiszökött a terráriumból 2 aranyhörcsög, az egyiket megtaláltunk, a másiknak nyoma sincs. Elég nagy a lakásunk, és nem tudjuk hogy lehet, már szinte mindenhol megnéztük. Raktunk ki neki éjszakára élelmet, de semmit nem evett. Mit csináljunk?
2010. ápr. 5. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

3 napig bírja víz nélkül is :)

No de nem ez a lényeg. Csinálj csendet. Ülj le az ágyra és hallgatózz. Ahol csireg csörög, pakolászik, ott lesz.

Én az egyik hangfalamban találtam meg egyszer 3 nap után.

Teljesen jól elvolt a kis hülye :)

2010. ápr. 5. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha így sem találod meg, akkor tegyél le a földre valahova egy zacskó hörcsögkaját és mellé kis vizet. Holnapra ki lesz rágva a zacskó :) Vagy tegyél le egy szelet almát, holnap nem lesz ott az tuti :) Éjjel aktívkodnak ezek.

Esetleg este lefekvés előtt próbálj hallgatózni nagy csöndben, még ha most alszik is, éjjel biztos fölkel és matatni fog valahol :)

2010. ápr. 5. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Anno nekem is volt hörcsögöm.Az is kamikáze volt, és kilógott.Mi a gáztűzhely gázrózsái között találtuk meg, ott mászkált nagy boldogan :)

Minket meg a frász kerülgetett, mert anyu éppen főzni készült :))

2010. ápr. 5. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:

egyi ismerősöméknek i kiszökött, mindakétszer az ágyban találták meg, mármint az ágyneműtartóba, ott szeretett lenni:P

Esetleg a másik hörit kiteheted egy elkerítettrészre, és lehet, hogy odahívja a másikat:)

2010. ápr. 5. 18:25
 5/8 A kérdező kommentje:
tegnap éjszaka kiraktunk alufóliára almát meg amit szeret, hogyha rámászik akkor meghalljuk hogy csörög, 2 helyre is, de semmi. Hallgatózni nem tudok mert nagyon nagy a lakás, bárhol lehet.A kaja azóta ott van, érintettlen. Az is lehet hogy kiment valahogy az udvarra, és a macska rátámadt:'( , mert elvileg nyitva volt a bejárati ajtó.
2010. ápr. 5. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
meglett a kis csavargó a fagyasztó mögött.
2010. ápr. 6. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
:)
2010. ápr. 6. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj de jó, már úgy izgultam:D
2010. ápr. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!