Hol tudnék törpenyuszit származási lappal, beoltva venni Budapesten?
Figyelt kérdés
Egyáltalán fontos az, hogy be legyen oltva mielőtt elhozom? Csak mert ilyet nem találok Budapesten...2016. ápr. 2. 22:45
1/3 anonim válasza:
A nyuszikat Myxomatosis és RHD ellen érdemes oltani, erre van egy kombinált oltás a Prestorin mormyx de állatorvosa válogatja, hogy mivel olt. A nyuszikat 6-8 hetesen érdemes beoltatni először majd 4 hét múlva, végül évente/ fél évente emlékeztető. Szóval nem feltétlenül szükséges beoltva elhozni, de mivel a myxomatosist szúnyog terjeszti érdemes minél hamarabb beoltatni a nyuszkót, mert nem tudod hermetikusan elzárni a szúnyogoktól. Jó tenyészet a Jolly Jumper, mondjuk én kereskedésből vettem nyuszit, mert nekem nem kellett származási lap, szóval személyes tapasztalom nincs velük. Úgy emlékszem, hogy Bp. vonzáskörzetében van de nem biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
Csak azért nem szeretnék állatkereskedésből venni nyuszit, mert félek hogy nem megbítható helyről veszem, esetleg valami baja van mert beltenyészetből származik :/
2016. ápr. 21. 13:39
3/3 A kérdező kommentje:
Bár nekem a tengerimalacom állatkereskedésbúl van, és hála istennek nincsen semmi baja.
2016. ápr. 21. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!