Nagyon szeretnék születésnapomra kapni 1 csuklyás patkányt, vagy 2-t. De anyukám undorodik a patkányoktól és semmikép nem akar venni. De én nagyon szeretnék, hogyan vehetném rá h mégis kapjak?
Azért én ismertem olyan anyukát, aki szintén undorodott tőlük, aztán mégis megszerette, kézbe is vette és fürösztötte is. De nyilván nem mindenki ilyen.
Kezdetben csak nézegetnie kellene, vidd el állatkereskedésbe vagy állatsimogatóba vagy egy ismerőshöz, ahol van patkány és lehet kicsit több ideig nézegetni, hátha rájön, hogy nem koszosak, nem terjesztenek betegséget és okosak, tudnak kedvesek lenni, akkor talán megenyhül.
Ja, a legtöbben az él hogy ez harap, meg betegséget terjeszt, meg koszos, egyszer így ezeket megkérdezte egy nő miközben kb össze puszilgattam a patkányt, mondom "ja, azért veszem kézbe..."
Amúgy sok ember véleménye megváltozik ha lát egy díszpatkányt élőben, volt olyan hogy kérdezték "mi van a hordozóban?" mondom "őőő... izé... paaatkány..." először ment a fúúúúj aztán belenézett, szembenézett egy dumbófülő kövér macifejú izé is egyből "júúújdecuki olyankisizéfüleivannak olyankisducika jaja meglehetsimizniiiii?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!