Szerintetek naponta hányszor kell egy 2 hónapos bárányt etetni?
Hát, nekünk is volt nevelt bárányunk. Első hónapban két óránként etettük, forralt tehéntejjel, aminek 30°- a víz volt... Sajnos még így is ment néha a hasa.
Két hónapos bárány elé már sztem rakhattok egy kis szálas takarmányt ( fűszénát, ami nem olyan nagy energiatartalmú) Azt már biztos fogja csipkedni. Szerintem 4 óránként már bőven elég etetni. Az, hogy mennyit, jó kérdés. Én sosoem mértem, figyeltem a hasát, hogy mennyire nől neki:D Nem szabad neki sokat sem adni, mert a gyomra nagyon kitágul és utána egyre csak többet és többet szeretne majd enni.
Nagyon szépen köszi a válaszokat.Mi naponta 3-szor etetjük, de már jól rászokott a takarmányra.A kedvenc csemegéje a nyúltáp lett,de emellett azért még kapja a napi 3-szori tejet.
Az 1. válaszadó válasza nagyon hasznos volt számomra.Minden fontos infót tartalmazott.KÖSZI:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!