Mi baja a nyuszimnak? Nem akarom hogy meghaljon
Figyelt kérdés
Hasmenése van már 15 hónapja,vittem állatorvoshoz valami port felìrt neki,azt adom már 1 éve,nem múlt el attól sem.zöldet se adok neki hátha attól van,de nem.reggel és este etetem,vizet meg este kap.ha van valami 5leted segíts mert meg fog halni! Nagyon durva,rengeteget fosik,pedig csak répát meg szénát kap...2016. márc. 29. 10:01
11/17 anonim válasza:
Ha csak szénát és vizet adsz neki, akkor abba fog belehalni egy idő után... semmi tápanyagot nem kap meg, amire szüksége lenne. Se a szénában, se a vízben nincs.
A táp meg általában csak ront a helyzeten, általában ez okoz emésztési gondokat, mert a nyúl szervezetének nem tápra van szüksége, hanem a természetes étrendjére, ami friss zöld fűfélékből, gyógynövényekből áll. Amiket megvonsz tőle, pont azokat nem kéne, mert erre alakult ki a szervezete, ez tesz jót neki. Akármennyire is agyontenyészett, háziasított nyúl, az emésztőrendszere nem változott.
12/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem szabadott volna,de kipróbáltam hátha jobb lesz tőle..már rendesen etetem,és ha sikerül anyámékat rávenni mjad másik dokihoz is viszem.
2016. márc. 29. 12:22
13/17 Kamilla Virág válasza:
Szerintem csak széna meg víz kell neki,de ,ha nem javul mi is így jártunk el kell altatni.Próbálkozzatok a kamillateával mert az én nyuszimnak is segített.
14/17 A kérdező kommentje:
amíg él nem altattatom el,vele halok meg.
2016. márc. 29. 12:31
15/17 anonim válasza:
Az én nyuszimnak antibiotikum injekciót adtak 3 nap egymás után, meg valami port kellet a vízébe keverni, meg tubusból kapott valami pasztát. Nem volt olcsó, az tény. Zöldet nem ehetett, csak szárazat. Én szotyit, tökmagot adtam neki pár nap után. aztán rendbejött. Zöldet most is csak fonnyasztva kap és keveset. azt mondjaa doki, hogya nyulak astressztől is lehetnek hasmenésesek. Előfordul, ha autóval elviszem valahova, megint hasmenése lesz, de már magam is ki tudom kezelni.
16/17 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de igazán nyuszi szakértő orvos Bp., III. kerület Család u-i rendelőben van, én oda viszem a nyuszikáimat. Ez Csillaghegy területén van, neten megtalálod őket.
17/17 A kérdező kommentje:
elvittem tegnap dokihoz,adott neki injekciót,most jobb,ha rosszabbodik elviszem oda.Köszi a választ :)
2016. márc. 31. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!