Miért viselkedik így a hörcsög?
Figyelt kérdés
Aranyhörcsögről van szó, kb. 2 hete hoztuk, de lehet, hogy több. A lényeg, hogy amikor meghoztuk, akkor elvileg 6 hetes volt. A szőre világos volt, az állat is kistestű volt. Kb. egy hét alatt megerősödött mind szőrzetben és testben, feltűnően dagadt lett pedig nincs túletetve. Állandóan alszik, de ez gondolom normális. Éjjel aktív. Ami viszont furcsa, hogy abba a sarokba halmozza a forgácsot amiben alszik és már hegyet duzzaszt lassan oda. Talán vemhes?2016. márc. 27. 14:28
1/5 anonim válasza:
Az én hörcsögöm is szokott halmozni, de ő fiú. Lehet hogy túl kevés almot tettél neki és amikor alszik, nem tudja magára sodorni az almot.
Találkozott ellenkező nemű hörcsögökkel? Vagy egyeül tartod?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyedül van, de a kereskedésben szerintem hímek és nőstények is egy kalitkában voltak. Egyébként lehet, hogy fázik és azért halmoz.
2016. márc. 27. 15:02
3/5 anonim válasza:
Vagy huzatot kapott. Mindenesetre ne aggódj. Ha terhes gondolom nem baj ha születnek utódok. Ha meg nem szeretnétek kicsiket, el lehet őket ajádékozni/eladni.
Remélem segítettem. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, segítettél. Ment a zöld kéz. Majd megírom, hogy lettek-e újoncok vagy nem. :)
2016. márc. 27. 17:48
5/5 anonim válasza:
Nincs mit :) Rendben. Kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!