Mi ez a kinövés a malacom mancsán?
Ma karomvágás közben fedeztem fel ezt a valamit a jobb mellső lábán, de nem tudom mi ez...A vége hozzá van nőve a mancsához, de amúgy lifeg csak. Először azt hittem beleragadt valami a szőrébe. Az állaga puha, aszadt, ha hozzáértem fel se tűnt neki, mintha nem is érezné, de levágni nem merem. Találkozott valaki ilyennel? Mi ez? Mit csináljak vele?
Nem sokat látok belőle így elölről, de nekem gyanús, hogy talppárnagyulladás. Ha kemény almot használsz, cseréld le puhábbra, teríts polárt a műanyagokra, és gyakran cserélj almot, mert ha pl átázik a forgács és a pisis almon mászkál, az is okozhatja. Linkelek egy cikket, amiben erről van szó, nem ritka dolog, de nem ártana egy dokival megnézetni. A cikkben sarkantyúról is írnak, a képedet nézve akár az is lehet (mellső láb, hátul), de sajnos olyat még nem láttam, így ezt tényleg csak halkan merem felvetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!