Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ne vigyük ki a fűbe?

Ne vigyük ki a fűbe?

Figyelt kérdés

Holnap kapok egy nyuszit 3 napra.

Azt mondták, hogy ne vigyük ki, mert még sosem evett füvet és nem tenne jót neki.

Szerintetek?

2010. ápr. 2. 22:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm.

Amúgy nem, nem lesz belőle kaja, vagyis nálunk biztosan nem.

2010. ápr. 2. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Nyugodtan vidd ki! Csak nem kell elsőre kinn is hagyni. Holnap egy órát, holnapután hármat, s aztán kiköltözhet. Hozzá kell szoktatni.
2010. ápr. 3. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szegény nyuszi! Húsvéti nyuszi lett belőle. :( Ha vége a húsvétnak teszed ki az utcára, azt hagy menjen. Ugye? :(
2010. ápr. 3. 08:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Istenem, tudtam hogy ilyenek is írni fognak.

De szerintem kérdezz, mielőtt beszélsz.

[link]

Tessék, ott a plakát.

Egyik ismerősünk boltja, mindenkitől visszaveszi.

Tudod, én mindennél jobban szeretem az állatokat, ki nem raknám.

Úgy hogy ez nem jött össze.

2010. ápr. 3. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:

ha mindennél jobban szereted az állatokat, etesd azzal, amit javasoltak neki. széna egész nap legyen előtte, reggel meg este egy kis marék nyuszitáp.. nem kell neki bónuszcsemege, pláne, hogy nincs hozzászoktatva.

[link]

2010. ápr. 3. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a boltban, ahonnan bérlitek a nyuszit, arra kértek, hogy ne vigyétek ki, akkor ne vigyétek ki! Gondolom, nem akarják megkockáztatni, hogy húsvét után félszáz fostos nyuszit ápolhassanak.
2010. ápr. 3. 18:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó. Oké. Bocsi. :)
2010. ápr. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!