Mekkora ketrec kell egy szíriai aranyhörcsögnek?
Sziasztok!Szeretnék a közeljövőben egy szíriai aranyhörcsögöt, de nem tudom mekkora ketrec kell neki!A neten nagyon sok oldalt megnéztem, de mindegyik mást írt!Nem szeretném, ha a hörcsög egy vacak kis lyukban kuporogjon, mert azért neki is kell a hely, mert elvégre ő is egy állat!De azért nem szeretnék egy "hiper szuper mega nagy palotát" se venni neki!
Szeretném ha beleférne 10 000 FT-ba.Előre is köszi a válaszokat! :)
#9 Most látom a válaszod, amivel lényegében egyetértek, csak az utolsó résszel nem, hogy szíriainak ketrecet. A ketrec továbbra is veszélyes marad, nem valami jó megoldás, sem a hörcsög biztonságát, egészségét, sem a jó közérzetét tekintve. 100x50 cm-es terrárium egyáltalán nem nagy, szerintem a legtöbb bútoron elfér, de az elhelyezés igazából mindegy is. A dzsunginak is kb. ekkora kellene amúgy. Nem oszt-szoroz a köztük lévő 5 cm. A mozgásigényük egyforma. A legtöbb helyen házhoz is szállítják, szóval nem feltétlenül probléma a szállítás. Pl. itt van néhány 100x50 cm vagy nagyobb hörcsögterrárium:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!