Szerintetek melyik állat job házikedvenc? :Hörcsög, vadászgörény, egér, patkány légyszi irjátok azt is nektek mitek van (ha van háziállatotok+kutya macska is lehet, ha azotok van azt is irjátok)
Nekem van egy kutyám, egy tengerimalac, és két mongol futóegér.
Régebben volt hörcsögöm is.
Egyik sem jobb a másiknál csak más. Az egeret ha kiveszek össze vissza szaladgál. A ketrecben is nagyon aktívak szeretem nézni ahogy szalad a mókuskerékben és amikor alszanak akkor úristen olyan aranyosak hogy megbolondulok :D A hörcsög is ilyen. A tengerimalac az elvan az öledben szereti ha simogatod eszik a kezedből. A szobában ő is szeret szaladgálni. Az enyém szobatiszta vissza megy a ketrecbe ami nagyon jó :)
Nekünk 2 macskánk van, de eddig azt vettem észre, h lusta dögök, néha igénylik azt h foglalkozzanak velük, de többnyir el vannak azzal, ha a párnámon alszanak.
Nem soká lesz két kis patkányom is, és durván 3 hónapra a pároméi is nálam lesznek, ás alig várom, h tanítgathassam őket, és h a nyakamba véve sétálgassak itthon... Nagyon várom őket.
Teljesen m1 h milyek jobb, mert attól függ, h te h gondolod. Ami neked a leg megfelelőbb, azt kell venned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!