Ez seb a nyuszim laban?
Van egy oroszlanfeju 1 eves torpenyuszim.
Felvettem es eszrevettem,hogy mindket hatso laban van ket megkemenyedes(Kb mint egy pattanas akkora).
Teljesen szaraz nem verzik sem semmi.Szaladni,ugralni is tud es idaig sem tunt fel,hogy fajna az neki.
Nagyon szaraz es a szor sem hianyos egyaltalan.
Mi lehet az? Fix a sarkan.
Tudnál róla képet mutatni?
Talán csak sokat ugrál kemény felületen és egyszerűen megkeményedett, mint ahogy nekünk is kialakul bőrkeményedés. Viszont lehet belőle talpfekély is.
A szor miatt igyis alig lathato nem,hogy kepen:D
QURVA ELET..Nagyon megijedtem most.Megakartam nezni,hogy nem-e valami raragadt mindkettore.Nem ragadt ra semmi.Seb volt rajta.Nagyon szaraz,veletlen felszakitottam az egyiket,mert azthittem raragadt a forgacs.Nem verzik de megvan kemenyedve es fele felszakadt.Fix a sarkan van a seb ahol az a csont van.A ketrece ket reszbol all.Az egyik teljesen sima alju a masik ahol szokott lenni meg olyan mint egy matek fuzet szoval negyzetracsos kicsi racsokkal.
Rakjak neki ezutan oda valami ruhat vagy valamit?
Szegeny nagyon megijedett,mert biztos,hogy fajt neki:/
Mit csinaljak?
Olvastam,sarga is csak en nemtudtam errol..Akkor a ketrec a hibas ugye?:D
Zavarni fogja,hogy valami rongyot rakok majd oda amit rendszeresen kimosok? Meg kb 20 nap es megcsinalom neki a 3 negyzetmeteres teret itthon a lakasban es,akkor nemkell ejjel benntlegyen csak ha akar.
Igen, a ketrec a hibás. A rongyot lehet, hogy kirángatja majd maga alól, dobálja, ezért valahogy úgy rakd oda, hogy ne tudja félrelökni. Jó puha legyen.
Olvasd el itt az első választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!