Mennyi ideig volt legtovább "szökésben" a dzsugitok? Hogy lett meg?
a szólongatást felejtsd el, se nem kutya, se nem macska
rakj ki mindenhova pár szem magot, számold meg, hova mennyit tettél, és pár napon belül remélhetőleg elkezd fogyatkozni, így pedig könnyen megtalálható
vagy óvatosan pakold át a lakást
Köszönöm az eddigi válaszokat.
1-es, ne is mondd, én is ettől tartok:(
4-es: egy korábbi hörim is ellógott egyszer, az olyan szelíd volt, hogy szólongatásra előjött:)) - de ez még nem régóta van meg
2-es: cipőkben, ruhák között néztem:) Hiába fülelek (füleltem tegnap éjjel is), csendes jószág
3-as: eddig nálam sem volt "jellemző"
Most azon igyekszem, hogy mindent feltegyek a földről, ami elég nehéz, mert rengeteg tárolóhely van a földön, igyekeztem a lakásban minden centit kihasználni... Csak a bútorok alá nem látok be sokszor (a legtöbb bútornak díszléce van elől, oldalt nincs rés, de hátulról az aljuk "nyitott", ott bemászhatott bármelyik alá, és nehezek, nem lehet őket csak úgy tologatni:(
Milyen "magasan" lenne érdemes keresnem? Vajon mennyire mászik jól felfelé? (Úgy általában tudom, hogy mire képes egy dzsungi, de azt is tudom, hogy tudnak meglepetéseket okozni...
Meglett:)
Éjjel hiába ültem le olvasni a földre tett ketrece mellett (amibe tettem ki kaját is), hangtalanul kilopta belőle a kaját egy fél méterre tőlem:S
Reggelre viszont beleesett egy másik ételes csapdába:)))
Köszi a segítséget!
Jó ötlet lett volna a videó, de nem ő az egyetlen dzsungi, így alapból volt fajtárs keltette zaj. A fűszeres ötlet viszont valóban remek volt, tettem az étel mellé gyógyfüves szénát is, hogy csalogassa az illata:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!