Mit csináljak, hogy anyum ne utálja a patkányokat?
Annyi eselyt varj anyudtol, hogy megszeresse a patkanyokat, amennyit te adtal neki, amikor azt mondta hogy nem.
Ha neked macskaszor allergiad, vagy halfobiad lenne, valoszinu anyud nem hozna se macskat se halat a hazhoz.Probalj meg valami mas hobbit kitalalni, amivel nem zavarod a kornyezetedet.Tiszteld a kornyezetedben eloket.
Mutogass neki cuki patkányos videókat/képeket, tele van vele a net.
Hátha segít felfogni hogy milyen állatok ezek valójában, mert nyilván fogalma sincs...
Anyum sem volt oda az ötletért hogy patkányom legyen, de végül lett több is és anyámnak sem volt baja velük mikor látta hogy barátságosak és nem ronda/ijesztő állatok ahogy ő képzelte.
Én anyum is kivan tőlük, pedig sima házi patik, nem gigantikusra nőtt csatornaszörnyek. :D
Az enyéim hallgatnak a nevükre, ha kirakom őket a padlóra, és elkalandoznak, a nevük hallatán rohannak hozzám. A legintelligensebb rágcsáló, eddig ők a kedvenceim, pedig én is tartottam már mindent: tengerimalit, hörcsögöt, törpenyulat, degut... Egyik sem nőtt ennyire a szívemhez. :)
Mondjátok anyukátoknak, hogy neki nem kell hozzáérnie a patikhoz, nem kell velük foglalkoznia. Csak a ti szobátokban lennének, ti foglalkoznátok velük. Ez is, mint bármely állat tartása, felelősséggel és kitartani akarással kell, hogy járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!