A szüleim nem engednek hörcsögöt. Hogy vegyem őket rá? (többi lent)
Szerintem a saját pénzből való gondozás nem megoldás, mivel a szülei baja az hogy nem gondozta az előzőt. Egy hörcsögöt minden nap etetni kell, cserélni a vizét, takarítani. És nem árt játszani is vele. És ezek nem a tinik kedvenc szórakozásai manapság. Elfeledkeznek róla hamar, ha jön valami érdekesebb.
Én felnőttként azt mondom, akkor engedném meg az állatot, ha látnám hogy a gyerek jól tanul, nem kell nyaggatni, magától rendben tartja a szobáját... minden nap, mindig. Nem csak egy hétig. Ha ez megy neki akkor úgy gondolnám talán egy állattal is megbirkózik már.
1.1.osztály vêgén kaptam meg a hörit.. 3.oszt végén már anyukám gondozta.. De most már úgy érzem,hogy ilyesmi szempontból jelentősen vegváltoztam...
2. Jeles tanuló vagyok. Régebben kitűnő voltam. :) Rend a szobámban.. :))) de mostanában már próbálok leszokni a kupiról. Mindkét választ köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!