Höri tartás terráriumban?
Hali.
Mekkora terrárriumot vegyek a jövőbeli hörimnek?
Ha úgyis terráriumban gondolkodsz, akkor először nézd ki a helyét, és akkorát, amekkora még épp elfér. Nekem a dzsungim egy 90 centi széles szekrény polcán él, így lett a terráriuma 85*35*27-es.
Azt szokták ugye mondani, hogy minimum 60*40 legyen, de az szerintem még egy dzsunginak is kicsi.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, 60x40 cm-t mondanak általában, de az nem elég egy törpehörcsögnek sem. Nekem kétszer 80x40x40-es a helye, de jó lenne ennél nagyobb, amekkorát csak tudsz.
Törpe vagy aranyhörcsög lesz?
Mi azért vagyunk el egy kétszobás lakásban, mert onnan nap mint nap kimozdulunk. Megnézném, mennyire éreznéd ott jól magad, ha életed nagy részét oda bezárva töltenéd.
Igazság szerint a minimum 100x50 cm lenne.. a jobb országokban ezt be is tartják, sőt ennél jóval nagyobb helyet alakítanak ki neki, mert igenis törődnek az állatok igényével. S nem feltétlenül pénz kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!