Szerintetek mibe tegyem a dzsungáriai törpehörcsögöt?
Ilyet inkább csináltass, mert nem hiszem, hogy ekkorát árulnak méretre. Egyébként egyre elterjedtebb az is, hogy nagy műanyag tárolódobozokban tartanak hörit. Ezt nem rágják ki, és egy 100x50 cm-es nagyságú is könnyen emelgethető (ellenben az ekkora terráriumot veszélyes megemelni). Én szerdán költöztetem át a hörimet egy 80x60 cm alapterületű és 40 cm magas tárolódobozba (az IKEA-ban 4.790 Ft, ami hörcsöghelynek igencsak olcsó).
Ha van kérdésed, csatlakozz be Facebookon a "Hörcsög imádók :)" nevű csoportba, ott tenyésztők is segítenek. Én is tagja vagyok, sokat segítenek. :)
Az enyém terráriumba van,azért mert féltünk hogy kifér a rácson,hogy ne lökje ki az almot.
Viszont a hátránya a kevés mászóhely ezért naponta ki kell venni és a terráriumba pedig kell legalább egy mászólehetőség.Az enyémnek a szoba sarkába ki van alakítva egy kis játszótér mászókákkal,oda naponta berakom.A terrárium előnye még hogy jobban látható benne a höri.Remélem segítettem.Írd meg a választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!