Tengerimalacot lehet sétáltatni? (a szabadban)
az infoparkban van egy szép füves terület, gondoltam rá, hogy nyáron majd kiviszem a cocimat egy kicsit lazulni. ott nem nagyon vannak autók, sem por. remélem semmit nem fog elkapni.
egyik ismim régebben a margitszigeten sétáltatta a malacát, és semmi baja nem lett.
Persze hogy lehet, nekem hörcsögöm van.
De azt nem akárhogy sétáltatom hanem külön hörcsögpórázzal ami jó tengerimalacoknak, nyulaknak stb..
Szóval ha nem akarod hogy elszökjön vegyél neki :)
Nem olyan drága 500-600 Ft állatkersekedőknél lehet kapni!
Mivel nem mehet arra/addig amerre ő akar, nem szabad. Szerintem az elkerített rész az sokkal jobb, mivl, ugyanígyis korlátozva van, de közel sem annyira, mintha pórázon lenne.meg szerintem te is jobban élveznéd ha nem lenne rádkötve egy madzag és húznának vissza, ha odamentél ahova nem szabad, hanem lenne egy terület ahol azokon a határokon belül szaladgálhatnál, stb..
Deez csak az én véleményem, nem akarom, hogy bárki belém kössön, mivel nem azért írtam, csak leírtam amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!