Milyen kisemlőst válasszak?
Nyúl, tengerimalac, höri, esetleg macska.
Ja, és nem túl nagy méretű!
Lakásban lenne.
tengerimalc, olyan cukik, jobban lehet őket dédelgetni, mint a hörcsögöket, mert azok "mogorvák" persze ahány hörcsög/tengerimalac, annyi fajta, a höriket is szeretem, azok kisebb helyet foglalanak, nincs akkora mozgásigényük, de én a tengerimalacokra szavazok!!
Már más is kérdezett hasonlót, akkor is ezt írtam:)
Nkem Belga tengeri kopasz malacom van. Ami pontosan ugyanolyan, mint a tengerimalac, csak nincs szőre. Nagyon hűséges!
A nyúl nagyon vad...
malacka. nagyon édesek. főleg amikor dumálnak. a mienk már válaszol is, ha a barátom fütyül neki :)
lehet simizni, játszani vele, futtatni a szobában,stb.
egyáltalán nem harapnak, szelíd kis jószágok, bár nem az iq-jukról híresek, de pont ettől cukik.
kicsit félénkek az elején, de ha összeszoktok, akkor nagyon meg fogod szeretni.
Törpenyúl.
Nagyon aranyos, lehet vele játszani, és bizonyos dolgokra taníthatod is.
A tengerimalacot nagyon nem ajánlom, mivel volt nekem, és akármikor kivettem a ketrecből akárcsak 5 percre, mindig teleürítette az egész szobád. És rengeteget vizelnek, ami nagyon büdös!
nekem egyik barátnőmnek törpenyuszija van és minden nap takarítja a szobájába van de azt mondja hogy nagyon büdös.
tengerimalaca a tesómnak volt ő azért nem szerette őket mert vinnyogtak (mondjuk melyik állat nem?:P) meg kirugták a forgácsot meg büdik voltak (pedig ők is rendszeresen voltak takarítva)
nekem van most2 hörcsögöm:D én nagyon szeretem őket nem büdösek... ha felébrednek és kifárasztom őket akkor este is csöndbevannak és lehet töllük aludni :D
macsekom is van :D az is lakott bennt nekem egy ideig :D vele az volt a baj h büdös volt (mondjuk az én hibám is volt :S :( ) meg a fotelba pisilt (úri macska xDD) viszont szoba tisztaságra nevelhető rendszeres alom tisztítással, de nagyon jó társ pl a macsekom mikor befeküdtem az ágyba ő is oda feküdt és amikor érezte h elaludtam csak azután ment le az ágyról, reggel meg azt leste mikor nyitom ki a szemem és ha már látta, hogy pislogtam egyett már rajtam feküdt :D
én a cicát és a hörcsögöt ajánlom :D a cica nagyon jó társ :D és az én macskám mindenhova követ és nem bírta ki ha nem voltam vele :D és szivem szerint a macskát választanám :D remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!