Eggyüttarthatók dzsungáriai törpehörcsögök születésüktől fogva?
5 darab született, 3 a szüleik szőrmintázatával megegyező vadas csíkos hím, 1 vadas csíkos nőstény és egy szürkés egyszínű hím.
A hímet a születés pillanatában kivettem -mert halottam, hogy megeheti őket vagy megtámadhatja-, a nőstény 3 hétig tartom velük eggyütt amíg szükségük van rá, 21-én születettek, majd most 10-e körül fogom elválasztani tőlük és a nőstény mivel már látványosan szépen megnőttek, aktívak, erősek, és esznek mindent amit egy normális hörcsög valamint most már a vizet isszák.
Ez az 5 hörcsög eggyütt maradhat felnőttkorban is, vagy később megtámadják egymást?Most még mint a kutyák egymással, úgy játszanak csak és nem értem, miért támadnának később egymásra, ugyanis sok videón eggyütt van hosszú ideig az egész család még a hímmel eggyütt is.
Emelett fenáll e az úgymond beltenyészet veszélye, tehát hogy a hímek a saját nőstény testvérükkel szaporodnának, vagy esetleg az apjuk szaporodna a saját nőstény kölykével -mert tervezem visszarakni az apát-, mivel már a nőstény sem ismerte pár nap után, akivel a kölyköket csinálta.
Hallgatok rád, csak annyira hihetetlennek tűnik, racionális ember vagyok és feltétlen bízom a tapasztalatodban, csak olyan hihetetlen mert egyelőre annyira jól elvannak és okot nem tudnék elképzelni ami miatt megölné egyik a másikat, maximum elzavarja.
Az elajándékozás lehetősége egyébként még fenáll, tehát az még lehetséges.
Egyébként a videókon ott miért nem támadják meg egymást a születésük óta eggyütt élő már felnőtt hörcsögök?
És nem 1 ilyen videó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!