Milyen tengerimalacot vegyek a már meglévő mellé?
jó ötlet,mivel társas lények. nem valószínű,hogy kezesebbek lesznek,de ők jobban fogják érezni magukat,ami fő szempont.
méretben hasonlót válassz mellé. ha az egyik kisebb termetű,akkor van rá esély,hogy el lesz nyomva. és igen,azonos neműek legyenek.
ja és nem tudom mekkora helyen tartod,de mivel ketten lesznek elképzelhető,hogy a helyet is növelni kell. én azt ajánlanám,hogy legyen mostmár pl 2 itató,2 búvóhely stb..hogy ne legyen belőle konfliktus
Mindegy, hogy milyen fajta malackát veszel a mostani mellé. Nekem volt hosszú szőrű, meg rövid együtt. Most meg rozettás és rövid szőrű van. Szerintem csak a skinny tengerimalaccal van úgy, hogy őket nem ajánlatos más szőrűekkel tartani.
Társnak, meg egy 4 hetes, frissen elválasztott kislány malac tökéletes lehet. Így elkerülhető a kezdeti veszekedés a két malacka között, mivel a kicsi tudni fogja a helyét a rangsorban. Két azonos korú és méretű malacnál fennáll az esély, hogy verekednek az első napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!