Lógófülű törpenyusziról kellene segítség! Mit tegyek?
Persze fog ez változni. Az a fontos, hogy mutasd meg neki, hogy bízhat benned. Ne nagyon nyaggasd, a simi a ketrecben, vagy a kis helyén jobb neki mint ha ki is vennéd. Főleg amíg ilyen picike. Nekem 6 nyulam volt egyszerre, mindet elkényeztettem amennyire csak lehetett. Minden nap hámozott répát kaptak, és a lehető legkevesebbet nyúztam őket.
Fogni úgy fogtam őket, hogy az egyik kezemmel a mellkasát fogtam, a másikkal a popóját és sosem kapartak. Majd kialakul ez.
Nem igaz!
Mert a második jó és az első nem mert ha nincs a kezed a fenekénél a nyuszik úgy érzik hogy repülnek és ezt nem veszik valami jól!
uccsó előtti..ha már nagyon kapálozik én leteszem a földre és utána ujra feleemelem am az én bátyám megfogta a hátsóját és végig karmolta a kezét. még mindig ott a nyom..
2. válaszolo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!