Van 4 tengerimalacom. Lehetséges, hogy csak az egyik malacomra vagyok allergiás?
Figyelt kérdés
1,5 éve van tengerimalacom. Régebben semmi bajom nem volt, de amióta vettem egy új tengerimalacot, (nevezzük Mogyinak) azóta allergiás vagyok. Már 4 malacom is van, de valamiért csak akkor kezdek tüsszögni ha Mogyit megfogom és ha hozzá érek akkor viszked a bőröm, de a többi malactól nem viszked szóval nem értem. Hogy lehet az, hogy csak rá vagyok allergiás?2010. márc. 23. 15:54
1/5 anonim válasza:
háát próbáld meg megfürdetni bolhairtás stb lehet h az
2/5 Doruss válasza:
Elég vakószínűtlen,hogy csak az egyikre vagy allergiás, ha allergiás lennél, az az összestől kijönne. Valószínűleg a malacon van valami. Nem lehet, hogy valami van a bőrén vagy a szőrében?
3/5 anonim válasza:
Milyen a szőre? állítólag a göndör állatszőr kevésbé allergizáló mint a szögegyenes.
4/5 anonim válasza:
egyik haveromnak van 1 macskája és ugyanígy trüsszögök tőle meg viszketek az én macskáimtol meg semmi bajom..és az a macska amitöl énis ilyen allergiás vagyok tiszta bolha meg tetű. nézd meg h nincs e benne bolha vagy tetű mert rádugranak hogy észrese veszed mutlkor is a fürdőszobába vettem észre hogy a nyakamat szívta a bolha és utána viszkettem.ha találsz benne ilyeneket vegyél bolhaírtó port és az megöli a teveket és bolhákat itt kereshetsz [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy esetleg valami bolha. Van a hátán egy pici seb... :S Megpróbálom megfürdetni. Egyébként egyenes a szőre...
2010. márc. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!