Patkányt tartó emberek segítségét kérném, mik szükségesek hozzá?
Az lenne a kérdésem,hogy kb. mennyiért lehet kapni állatkereskedésben? Milyen kellékek szükségesek hozzá? Van egy nagy madárketrecem,az jó lenne neki,ha átalakítom? /régebben kanári lakott benne/.
Mik szükségesek hozzá?
Mindent írjatok le,amit tudtok :) + ötleteket is várok!
Köszönöm szépen :)
Ja és bocsi a "hülye" fogalmazásért :)
:) Igazából lehet egyedül is tartani, csak akkor tényleg rengeteget kell vele foglalkozni, és az elég kimerítő...
Az a baj, hogy az emberek sok rosszat hisznek a patikról, sok az előítélet velük kapcsolatban, pedig semmivel nem rosszabbak, mint egy hörcsög, vagy tengerimalac... Hát, remélem, sikerül meggyőznöd a szüleidet. Én a helyedben elvinném őket egy állatkereskedésbe megmutatni nekik, hogy a patkányok igenis aranyos állatok :)
[az én anyám az albínó egérkéinket szerette meg így :)]
Remélem nem gond, ha mutatok róluk képet :) [teljesen beléjük szerettem xD egyébként ezek még régi fotók, kb.1,5-2 hónaposak rajta]
Ő Cukorka
És ő meg Ribizli :D
Drukkolok neked :) Aztán majd írd ám meg, hogy összejött-e :)
L,19 + 2 patkánybaba
Szia
Nekem két patkányom van, és egy hüllőkereskedésben vettem őket 200 FT-ért...
A kanári ketrec teljesen oké
Szénát vegyél neki, a szotyit nagyon szeretik, de ne sokat mert az hízlalja őket, mint ahogy a kukorica meg a mogyoró
Napraforgó mag, van kifejezett patkány táp, de a hörcsdög kaját is megeszik.
Ezenkivül sok gyümit, és zöldséget neki
A ketrecben fogkoptató, nyalósó legyen
A itató könnyen elérhető legyen neki és naponta minimum egyszer cseréld benne a vizet
Az enyém imádja a függőágyát, egésznap abban lustul :D
Hát ha meg tudom győzni a kettőről,akkor kettő lesz :) Egyenlőre az egyet kell utána jöhet a másik :)
Pedig nagyon aranyos állatok :)
Nagyon szépek a patikáid,látszik rajtuk,hogy sokat gondozod őket :)
Köszönöm :) Majd írok :)
Köszönöm neked is második válaszadó,akkor összeírom mi kell :)
Függőágyban mijen jó lehet nekik egész nap :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!