Hörcsögnek lehet adni madárkaját?
Jövőhét szerdáig nem kap a kisállat kereskedés höri kaját és nézegettem a madár kajákat,abba is iylen pici magvak vannak....Dzsungáriai törpehörim van..Szabad nekik adnom belőle?
Ha nem,akkor mit javasoltok mit egyenek addig? Napraforgómagot szoktam még nekik adni...

sztem meg ne =/
adjál neki zöldséget meg gyümölcsöt...
vagy téll. keress másik boltot...

A madáreleség is ugyan azokat tartalmazza, mint a hörcsögöké, csak márkától függően eltérő mennyiségben. Amit nyúl ehet eheti a hörcsög is, csak nagyobbak a darabok, keményebbek, esetleg ezért nem szívesen eszik, így szerintem semmi baja nem lehet. A madarak legalapvetőbb eledele a köles, azt pedig a hörcsögök is ehetik!
Én magam szoktam összeállítani nekik eleséget, lehet külön-külön is kapni a hozzávalókat (búza-zab-kukorica-fekete napraforgó stb.), szerintem célravezetőbb csak olyat adni a höriknek amiket szeretnek. Az enyémek nem szeretik a kukoricát, sőt, a legtöbb tápfélét sem, így számunkra kedvezőtlen a boltokban kapható keverékek. Mindenkinek aki megteheti, csak ajánlani tudom ezt a módszert, és lényegesen jobban is jövök ki a hónap végén, mint a márkásabb termékekkel, amiket nem szeretnek a hörcsögeim.
Hobby tenyésztő

Szia!
Dehogyis!!! Ha nem veszel neki hörikaját akkor adj neki z.séget meg gyümölcsöt. (alma, körte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!