Hörcsögömnek szeretnék venni valamit amivel játszhat de nemtudom h mókuskereket vagy gömböt. A kerékkel az lenne baj h a szobámban van és hangoskodna vele. A gömböt meg nem tudom játszana e vele és milyen árakbn kaphatok?
én a kerékre szavazok. régen tartottam mindenféle kis rágcsálót, mindegyik jobban szerette a kereket mint a gömböt. meg a gömbbel az volt a baj hogy előfordult hogy miközben szaladgált vele a lakásban, annyira nekiütközött pl szekrénynek, hogy szétnyílt a gömb, és vadászhattam a hörcsögöt hogy merre szaladt..
bár igen, a kerék tud nagyon hangos és idegesítő lenni, de a gömb is.
vagy olajozd meg egy kicsit a kereket (étolajjal!) és akkor egy ideig nem nyikorog, vagy minden nap legyen a hörinek happy hour :) az az időszak, mikor berakod a kereket, és pöröghet, de aztán vedd ki éjjelre.
meg esetleg még berakhatsz neki vécépapír gurigát, azzal is elvan. van amelyik mászik benne, de van amelyik szétrágja apró darabokra, de a lényeg hogy egy ideig leköti :)
árakat sajnos nem tudok mondani, mert régen voltak már rágcsálóim..
szerintem a kerék jobb de nem is nyikorog ám az csak akkor ha már rozsdásodik!
a gömböt nem szeretné szerintem mert az enyém se szereti!!
A gömbben ha megfigyeled a höri testbeszédét egyértelműen látszik hogy retteg benne, menekülne belőle, csak azért szalad!
A kereket, ha tiszta fémet veszel és a csatlakozási pontra tekersz 1-2 réteg celluxot vagy szigeteleőszalagot teljesen hangtalan, néha kell csak cserélni!és abba önként mennek, ha akar kiszállhat.
" A gömbben ha megfigyeled a höri testbeszédét egyértelműen látszik hogy retteg benne, menekülne belőle, csak azért szalad!
A kereket, ha tiszta fémet veszel és a csatlakozási pontra tekersz 1-2 réteg celluxot vagy szigeteleőszalagot teljesen hangtalan, néha kell csak cserélni!és abba önként mennek, ha akar kiszállhat."
-Egyébként a gömbbe is ugyanúgy belemegy, én sosem kényszeríteném,odateszem neki a gömbböt és ő belemegy, miután kiveszem belőle akkor meg ugrál a terráriumban hogy rakjam vissza...rettenetesen élvezi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!