Segítséget kérek! Meghalt a tengerimalacom, de a mai napig nem tudom, hogy mi volt az oka. Vajon mi az oka? Lehet, hogy az én okom?
Figyelt kérdés
Már régebben elpusztult a tengerimalacom, de azóta se sikerült megtudjuk, hogy mi volt az oka. Azért lenne fontos számomra, hogy meg tudjam az okát, mert nem szeretném, hogy a többi malacok által is elkövessem ezt a hibát. Nekem azért is különös ez dolog mert pár napig volt csak beteg. Különösebb tünetei pedig nem voltak csak egész nap a sarokban feküdt. Mi lehetett szegénykém baja? Az én hibám lehetett?2015. okt. 28. 19:20
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan jött ide hogy hagytam szenvedni.
Amint azt láttuk hogy nem stimmel valami vittük az orvoshoz. Ő se tudott mit mondani ezért haza vittük és pár napra rá elpusztult.
A másik:válasz arra hogy mit evett. Rendes magot, réti szénát és zöldségekből: répa, saláta, alma, körte, paprika, uborka, nyáron dinnye és kb. ennyi.
2015. okt. 30. 18:23
12/13 anonim válasza:
Hozzáértő orvos kellett volna...
13/13 anonim válasza:
Khmm. Ez a bizonyos: Vittük orvoshoz de nem csinált semmit. Komolyan? Olyan hülyének nézel bárkit hogy beveszi? Igenis egy hozzá nem értő állatorvos is csinál valamit és legalább ötleteket mond vagy azt, hogy mit figyeljetek meg. Ja és a tengerimalacok alapból nem ehetnek magot :/ szánalmas ami Magyarországon folyik állatartás téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!