Szeretnék egy rágcsálófélét tartani de nem tudom hogy mi legyen. Tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Hörcsögöm nagyon sokáig volt és szeretnék valami mást is tartani de nem tudom mit. Törpenyuszit és a sünit nem engedik :'c Mindenféleképp olyan állat kéne amit EGYEDÜL lehet tartani
Köszönöm a vállaszokat :DD
2015. okt. 13. 19:10
2/8 anonim válasza:
Egy tengerimalac jó választás lenne, de fel kell rá készülnöd, hogy viszonylag sokáig él, és ha elpusztul talán fájdalmasabb lesz a veszteség mint egy hörcsögnél, ami csak 1-2 évig él.
3/8 anonim válasza:
a tengerimalacok TÁRSAS állatok..
4/8 anonim válasza:
Egyedül csak a hörcsögöket lehet tartani, de abból is van több féle, válassz olyat ami még nem volt. Pl aranyhörcsögöt, törpét vagy valami. A többi rágcsáló társas állat.
5/8 anonim válasza:
Hát pont ezt a három állatot lehet egyedül tartani. (kisállatok közül) Az összes többi társas: tengerimalac,csincsilla,degu.....stb. Ők mind társas állatok. Csak a hörcsög a nyuszi és a süni nem . A vadászgörényt is lehet egyedül tartani ( mondjuk ő nem rágcsáló,de kisállat) de ha a nyuszit és a sünit nem engedték akkor a görényt sem fogják.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek de további válaszokat is várok (ha van még vagy egy kis +infó)
megy a zöld pont :DD
2015. okt. 14. 19:07
7/8 A kérdező kommentje:
A kapibaráról meg még nem is hallottam 0.0
2015. okt. 14. 19:21
8/8 anonim válasza:
Magyarországon nem lehet kapibarát venni. Amerikába már lehet háziállatként tartani de itthon nem. De a kapibara is társasállat ráadásul jó nagyra nő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!