Hogy (an) /mivel mossam a tengerimalac alatt levő törölközőt?
Figyelt kérdés
Mivel a malackám meg-megkóstolgatja a törölköző széleit, ezért gondolom, hogy mosópor, öblítő nem használatos, tilos. A kérdésem az lenne, hogy kézközt vagy mosógépben, illetve mivel tartsam tisztán a törölközőket?2015. okt. 11. 14:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább használj forgácsot...
2/9 anonim válasza:
Minek alá törcsi?
Olyat rakj alá,amit kidobhatsz. Pl.:pelus,ujság,forgács,...
3/9 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de nem ez volt a kérdés! Forgácsot próbáltam már, de nem jött be mivel több volt a ketrec körül, mint a malacka alatt, kitúrja maga alól. Újságról és pelusról még sosem hallottam és nem is láttam senkit aki ezt alkalmazza, viszont törölközőt igen. Praktikus csak ez az egy problémám akadt, hogy nem tudom hogyan és mivel mossam. Szóval a kérdés továbbra is változatlan és kérek mindenkit, hogy ez alapján írjon ötleteket. Köszönöm! :)
2015. okt. 11. 15:25
5/9 anonim válasza:
Én még törölközőt életemben nem láttam rágcsáló alatt. Nem győzné az ember mosni a húgyszag miatt.
6/9 anonim válasza:
Maga az ötlet nem rossz, de mindenképp cseréld le a törülközőt, mert beleakad a körme. Polár plédet tegyél alá, az puha, jobb nedvszívó, és nem veszélyes a körmeire. Mosni 20%-os ecettel, 90 fokon, öblítő nélkül célszerű, de előtte jobb, ha lesöpröd vagy leporszívózod, hogy ne menjen tele szőrrel a mosógép.
7/9 anonim válasza:
Egyébként mi is polározunk a patkányokkal, vettem vagy 4-5 nagy polárt, kb egy ezresért kapod darabját az ilyen Obi-Kika-Ikea-Jysk típusú boltokban, és egy plédből kijön 2 db méretre vágva. Én hetente cserélem, és van egy zárható dobozom, amiben gyűjtöm a koszosat, hogy ne kelljen minden héten mosni.
8/9 anonim válasza:
ecettel mosd öblítős mosásba, öblítő helyére menjen az ecet.
használj alá fürdőszobaszőnyeget (azt a lyukasat, Obiba, Diegoba lehet venni, méretre vágod, és alá lehet tenni a türcsit, és nem fogja megrágni)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jobbnál jobb válaszokat/tanácsokat, megfogadom! :)
2015. okt. 13. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!