Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ez normális? (lent)

Ez normális? (lent)

Figyelt kérdés
A hörcsögöm, az egész nappalt végig alussza, kivéve, amikor eszik/iszik.És éjszaka is sokat alszik, szinte alig mozog, de néha nem igaz ez, mert elalszom a ketrece előtt, és nem tudo mmit csinál:D.Mit tegyek, hogy többet mozogjon?Fölkelteni nem nagyon szeretném.
2010. márc. 15. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hány éves? mert ha öreg akkor valószínüleg azért, ha csak nem rég került hozzád akkor azért,mert még fél.

ha szeretnéd hogy többet mozogjon akkor vegyél neki mókuskereket. (persze csak akkor ha nincs.)

2010. márc. 15. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Van kereke, és még csak 4 hónapos.
2010. márc. 15. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
első vagyok. az én hörim is 4 hónapos. az állatkereskedésbe ahol vettem nem rakta be nekik mókuskereket és csak itthon nálam futott benne először. azóta meg minden este fut. nem sántít vagy valami? nincs baj semeik testrészével sem?
2010. márc. 16. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A hörcsögödnek semmi baja, egyszerűen ő ilyen lusti típus. Nekem az egyik fiúm ilyen. Egész nap alszik, ha nem alszik csak ücsörög a fészkében és pislog. Esténként felélénkül és szalad két kört, de utána beül az egyik sarokba és megint csak pislog. Próbáltam kerékkel felkelteni az érdeklődését, de csak megszaglászta, hajtott rajta kettőt és onnan is csak pislogott kifelé. Ő ilyen, nem töri magát rohangálással. Egyébként a fiúkra ez jellemző, a lányok inkább rohanósak. Nekem ők rohannak éjt nappallá téve. Van aki szinte egész nap fent van és rohan, és ez is normális viselkedés. :)

Hobby-tenyésztő

2010. márc. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!