Majmot lehet vásárolni Magyarországon valahol?
Hivatalosan nem lehet majmot tartani, állatkertben lehet örökbe fogadni és látogatni.
De tenyésztőtől, nem hivatalosan, jó drágán vehetsz egyet, pl selyemmajomról hallottam már.
Már páran kérdezték:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=majmot&sbmt=..
A majom nagyon sok betegséget hordoz magában amit csak akkor kapsz el ha közvetlen kapcsolatban vagy vele.
Am meg törvénybe ütköző!Sztem ne vegyél!!!!
Meg állatkínzás is háznál tartani.
Szakértelemre,speciális táplálásra,társa.nagy férőhelyre van szüksége.
Törpe selyemmajom, vagy valami hasonló tartása lehetséges. A háziállat.hu volt erről egy cikk, nézz utánna. Egy pesti embert tudok, akinél van, de azt hiszem 400 ezer Ft körül van az ára. Mivel ezek tenyészetből származnak, betegséget biztosan nem hozdoznak, de ha te mondjuk influenzás leszel, azt könnyen elkaphatja tőled, és ránézve ez akár végzetes is lehet.
Szobatiszta soha nem lesz, és szerintem egyedül nem is érzi jól magát, társas állat lévén.Én biztos nem tartanék, de jogilag lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!