Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha a hörcsög megharap nagyon fáj?

Ha a hörcsög megharap nagyon fáj?

Figyelt kérdés
szeretnék egy hörcsögöt de azt mondják,hogy sokszor megharap:S igaz ez? és nagyon fáj ha megharap?
2010. márc. 15. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:

ez a jellemétől is függ h harap-e ha rendesen megszelídited akkor nem fog harapni

nekem ez a tapasztalatom: az aranyhörcsög (eddig 1xharapott meg és az egyáltalán nem fájt mint egy gyönge csípés

viszont van /voltak dzsungink is na azok ha haraptak jajj az nagyon fájt de nem sűrűn haraptak mert nagyon szelídek voltak

most vannak robovoszkik és azok annyira édesek egyszer se haraptak meg csak azok félősebbek

1 aranyhöri 1 dzsungáriai 2 robovoszki gazdája :)

2010. márc. 15. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fiú hörcsögöt vegyél az kevésbé harap. A nőstény hörcsögöm aki megharapott mindig az eléggé fájt volt hogy vérzett is. A fiú az nagyon jámbor nem szokott harapni. Nagyon ritkán ha valami nem tetszik neki. Mondjuk rosszul emelem fel (engem még csak ezért harapott meg) de az is inkább csak figyelmeztető volt alig éreztem :) Nagyon aranyos nem akar ő bántani engem :) Csak szólt hogy úgy nem kellemes neki. A törpe hörim nőstény ő is harapott már meg. De az meg olyan mint amikor az aranyhörim figyelmeztetően harapott meg. Ő ekkorára képes. Szóval nekem nem fájt de mindenképp fiút vegyél szerintem azok sokkal de sokkal nyugodtabbak!
2010. márc. 15. 11:42
 3/5 anonim válasza:

Ne aggódj, nem:)

Nem lehet bele halni:D

Nekem a nyuszim véresre karmolta a kezemet és túléltem:D

2010. márc. 16. 11:16
 4/5 anonim válasza:
nem,nem fáj,hát ojan mint 2 kis tü de1-nek érzed,nekem nagyon sok hörcsögöm volt(60),nem egyszerre de öszzesen 4év alatt de engem csak 4 haraptak meg,a hörcsög csak akkor harap ha éhes,ideges,váratlanul éri valami,hirtelen kapkodás korülotte,és hasonlok,ha ezeket ke ülod nem fognak megharapni :-))
2010. márc. 16. 19:43
 5/5 anonim válasza:
Nagyon fájt....! Nekem nagyon vérzett amikot megharapott az enyém, borzalmas volt :(
2015. febr. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!