Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen nevet adnátok a nyuszit...

Milyen nevet adnátok a nyuszitoknak?

Figyelt kérdés
Tudjátok közeleg a húsvét minden rendebn ahoz hogy nyulat tartsak de nem tudoknyuszi nevet ha lehet többet mondjatok köszi előre is!Ha lehet fiú és lány neveket is mert nemtudom még milyen lessz csak hogy törpe fajta leszz!
2010. márc. 14. 23:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

De ugye hosszú távra tervezed? Elélnek akár 8-12évig is.

A miénket amúgy Gusztinak hívják

2010. márc. 15. 22:22
 22/36 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, hogy milyen nevet adsz neki egy idő után ugyanis olyan elképesztő becenekvek jönnek a szádra, hogy meg se lehet mondani, mi volt eredetileg

Bizonyíték (cicusom+hörim)

Cilike(hivatalos):>Lilike>Cilus>Lilus>Libus>Liba>Gágá:)>Libcsa>Libi>Libike>Libcsa=== Csibcsa(most így hívjuk)

Szotyi(hivatalos): Höri>Höre>Möri>Möre>Mörcsi>Csöre>Csörcsi>Dzsör>Dzsöre(most így hívjuk)

2010. márc. 16. 16:38
 23/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm igen hosszú távra tervezem és még sokáig velem lessz remélem nekem kb.4-5 nyuszim volt csak

megbetegedtek remélem neki nem lessz semmi baja!

2010. máj. 6. 14:19
 24/36 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam hosszútávra terveztem ,de most a mamámnál élnek pár napig (max 2 hét)költözünk:s De mindennap ahogy csak tudom meglátogatom őket, remélem nem fognak elpusztulni egyébként az egyik hím a másik nőstény a hím fehér szürke a nőstény szürke fekete.Nagyon aranyosak,játékosak...Köszi a válaszokat úgy tervezem lessz ezen a honlapon egy chat ahol lehet beszélgetni erről-arról.:DRemélem megvalósul!!!!!!Pá;Timi
2010. aug. 26. 01:20
 25/36 anonim ***** válasza:

Nekem már 1 hónapja van nyuszim és ez is törpenyuszi / oroszlánfejű :D/ és Mozartnak neveztem el :DD

14/l

2010. aug. 26. 05:53
 26/36 anonim ***** válasza:
tappancs
2010. aug. 26. 08:07
 27/36 anonim ***** válasza:
nekem volt egyszerre 45 nyulam nagy feladat etetni őket a szomszédomnak 200 van kb
2010. aug. 26. 08:08
 28/36 anonim ***** válasza:

Gratula a nyuszikhoz.

Ne felejtsd el beoltatni őket, érdemes a kombináltat adatni.

2010. aug. 26. 10:42
 29/36 anonim ***** válasza:

Becky

Plútó

Zsömle(ha zsömleszinü)

Zsömlehaver(XD)

Kormoska(ha fekete)

Briós(ha világosbarna)

Havas(ha fehér)

Pihe

Puha

Pindur

Remélem segítettem

11l

2010. aug. 26. 10:51
 30/36 anonim válasza:
Nekem két törpenyulam volt, az egyik Pamacs, mert kis bojtok voltak a fülénél, a másik pedig Pötyi, mert tele volt fekete pöttyökkel.
2010. aug. 26. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!