Mi történik a kisállatokkal?
Figyelt kérdés
Az alllat booltban egy idő utan hova viszik az állatokat vagy mit csinalnak veluk ha nem viszik el őket ? Ez a kerdes reg fogllalkoztat. A nyuszimat isallat boltban vettem..2015. szept. 25. 22:19
1/4 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy csinálnak velük valamit, és mi az, hogy "ha nem viszik el őket"? Az én apukámnak állatkereskedése van, és minden állat addig marad ott, amíg meg nem veszik...
2/4 anonim válasza:
A normálisabb helyeken nem halmoznak fel sok állatot, így normálisabban el tudják látni őket. Ha gazdára talál a legtöbbje, akkor jön a következő csapat. Itt a városban van egy patent hely, ott is rágcsálóból van 3-4 darab fajtánként, fajonként. Madárból sincsen sok. Lehet válogatni de nincs összezsúfolva rengeteg. Addig maradnak míg meg nem veszik őket.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem a rágcsálókról az egyik bolt eladóját, azt mondta, ők tenyésztőtől hozzák őket, és ha nem kelnek el egy bizonyos ideig (2-3 évig él csak a szóban forgó faj, és viszonylag kicsi rá a kereslet), akkor visszaviszik, és hoznak helyette fiatalabbakat. Azt nem tudom, hogy a hosszabb életű, vagy keresettebb állatokkal mi lesz.
4/4 anonim válasza:
A kisállatok egyszer nagyok lesznek mint az anyja. (Talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!