Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak, mi baja lehet?

Mit csináljak, mi baja lehet?

Figyelt kérdés
A pár hetes tengerimalacom(lány),nem tudom miért,össze vissza dölöngél,nekimegy fejjel a falnak(ketrec falának),minden baja van,nem tudom hogy megfostosodott-e,vagy megbolondult,nem tudom,nagyon aggódom,ma reggel vettem észre hogy ment és a hátára esett,össze-vissza megy,olyan fura,nagyon aggódom,és félek hogy elpusztul,hiszen csak kb egy hete kaptam,segítsetek,mi baja lehet,mit csináljak,mert ha nem segítetek akkor lehet hogy elpusztul...segítsetek.. :(

2015. szept. 19. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkora ketrecben van?Lehet nem szokta meg a bezártságot!Foglalkozz vele naponta vedd ki 15-20percre a ketrecből és figyelj rá,hogy ne tűnjön el!Biztos szüksége van egy kis szabadságra.Ha nagyon pici helyen van próbáld kicserélni!
2015. szept. 19. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szokatlanul kicsi helyre zárják, nem kéne, hogy eldőljön meg felforduljon. Vidd orvoshoz, minél előbb, lehet, hogy "csak" vak, de akár agyvérzés is lehet.
2015. szept. 20. 01:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de..... Sajnos meghalt.... Amúgy a szerintünk agyverzese lehetett
2015. szept. 21. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom a malacodat :(

Ha valamikor lesz új állatkád, és hasonlót tapasztalsz nála (de reméljük ilyen nem lesz többet) akkor AZONNAL vidd el állatorvoshoz, mert ezek nagyon komoly tünetek. Arra figyelj, hogy csak rágcsálókra szakosodott dokihoz vidd, mert sajnos soknak nem értenek hozzájuk, de ennek ellenére kezelik őket össze-vissza. Megbízható orvosok vannak az Exopet-ben, a Hungarovetben illetve az Állatorvosi Egyetemen (bár náluk húzosabbak az árak).

2015. szept. 22. 13:23
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. szept. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!