Törpe vagy óriás nyúl?
Természetesen hobbiállatként gondoltam.
Légyszíves fejtsd ki, hogy miért egyértelműen a törpe.
Méret miatt,ebből adódóan a ketrecnek elég nagynak kell lennie,ráadásul a nyúl,mint rágcsáló haraphat és karmolhat is,akármilyen kézhez szokott példány.
Ráadásul később,ha nem tudod/akarod tartani egy törpét simán elajándékozhatsz,de egy óriást...meg kell enni.
Nekem voltak óriásaim majd törpéim is, s most újra óriások. Azt hiszem, náluk is fogok maradni. Aranyosak a törpék is, de én az óriásokat ajánlom hobbinyuszinak, nagy átlagban nyugodtabb, szelídebb természetűek, sőt okosabbak is, mint a törpék. Ez utóbbiaknak annyi jó tulajdonságuk van, hogy termetük miatt kisebb helyen is elférnek. Ettől függetlenül a törpe és az óriás mozgásigénye ugyanakkora.
#3 Először is tisztázzuk, hogy a nyulak nem rágcsálók.
Másodszor pedig nem harapnak és nem karmolnak, ha megfelelően bánunk velük.
Harmadszor meg, tegyük fel harapnak és karmolnak, nem értem, mivel jobb ha egy törpe harap meg. Ugyanúgy fáj, mintha az óriás teszi.
Attól függ, mekkora helyed van. Én is szeretnék egyszer egy óriásinyuszit, de lakásban nem akarom kínozni, nem tudnék neki elég teret biztosítani. Kintre meg ugye szél- és hidegtől védett hely kell neki...
Így én maradtam a törpéknél. Az én bakom a legkedvesebb állatom, a nőstényem viszont akaratos, makacs. :) Egyedfüggő a természetük.:)
A törpék cukibbak, játékosabbak, és ölelgethetőbbek .
Én ezt ajánlom
Andi2327 ez nem igaz.
Hogy kinek mi a cuki, az relatív. Számomra például egy óriás sokkal aranyosabb. Ízlések s pofonok.
Semmivel sem játékosabbak a törpék, mint az óriások. Legfeljebb aktívabbak, de ez nem azt jelenti, hogy játékosak. Ez teljes mértékben egyed- és nem méretfüggő.
Az ölelgethetőség a játékossághoz hasonlóan egyforma a törpe és az óriás esetében, de ha mindenképp választani kéne, akkor inkább az óriás az, ami dögönyözhetőbb, simogathatóbb. Bár a törpe kisebb, így könnyebb megfogni, ölbe venni, az óriások általában nyugodtabbak, szelídebbek, tehát jobban hagyják magukat "nyúzni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!