A macska bántaná a tengerimalacokat?
Kidobtak egy nagyon édes kismacskát az utcára, itt van előttünk egy dobozba este óta, nem viszi el senki...
Ma elvisszük állatorvoshoz, és utána szívesen felhoznám, de nem tudom, hogy reagálna a malacokra?!
1 szobás panel.. nem akarom kint hagyni az előtérben.
Ha jól értem egy kölyök cicáról van szó.
Nekünk már felnőtt macskánk van, nemrég érkezett hozzánk a 2 törpenyuszim. Nem bántja őket, pedig nagy vadász a cicám!
A Te esetedben még pici a macska, így könnyen hozzá lehet szoktatni, hogy a malackák barátok, nem szabad őket bántani! Szerintem felviheted!
Igen, még pici a cica, tuti nincs 3 hónapos.
Nem tudom mit csináljak, de nekem a malackáim fontosabbak, és ha bántja őket én is bántom a macskát... amúgy volt bulldogunk, ő nem bántotta a malackáinkat, mindig lefeküdt a ketrec mellé. Ha kivettük őket, akkor sem piszkálták egymást.
Amúgy barátságosak a malackák is, a hörcsög a legjobb barátja!:D
Tanácstalan vagyok.
Tartok tőle, hogy agyonvágnám, ha bármit is tenne a malacaimmal, már 6 éve velem élnek.
Viszont a macskát is sajnálom, szeretem őket, ő is nagyon édes, de már több embert is kérdeztem, senkinek nem kell..
Te tudod, hogy kinek hiszel.
Hát ez nagyon aranyos videó volt :)
Menhely nem fogadja be, tehát "muszáj" lesz felhoznom.
Ajándékozd el, ha nem szeretnél róla gondoskodni.
Szerintem egy egyszobás panelban sokkal nagyobb stressz lenne a macska a két malacnak, mint egy nagy házban, ahol mindkettőnek elég tere van arra, hogy egymást elkerülve is tudjanak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!