S. O. S! Rendbe jön a tengerimalacom? A nyuszim ráugrott! Ugye nem hal meg?
1. Vagyok
Valszeg megremult:) nekem is volt ilyen horcsogel de o kb 1 napig nem mozdult:D amugyis ha fajna neki akkor nyivakolna:))
szedd őket külön.amúgyse szabadna őket együtt tartani,pont tegnap volt egy kérdés részletesen erről,keresd vissza ha érdekel.
2 teljesen más faj,ugyanúgy magányosak,más szokásokkal,nem értik meg egymást. és mint látod baleset is történik.szóval most mindenképpen szedd őket szét. és én lehet tartósan így tenném
Ha az én malacom ezek után egy órán át nem mozdulna és visítana, amikor hozzáérek, minél előbb elvinném állatorvoshoz, hisz akár a gerince is eltörhetett. Persze reméljük, csak megrémült.
Legalább ezerszer leírtam már mindenkinek, ahogy sok más ember, oldal is, hogy tengerimalacot és nyulat nem tartunk együtt. Többek között azért, ami most veled történt. A nyuszi akár egy rúgással véget vethet a malac életének.
Azt sem ártana már felfognia mindenkinek, hogy az összebújás nem azt jelenti, hogy szeretik egymást.
Mindkettő társas lény, de ez nem azt jelenti, hogy együtt tartva majd jó lesz nekik. Körülbelül annyira, mintha te életed végéig egy tevével egy szobába zárva élnél. Malacnak malac, nyúlnak nyúl a társa.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__7153229-v..
vidd el az állat orvoshoz az a biztos... jobb félni mint meg ilyedni...
jobbulást neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!