Tudtok nekem képet küldeni kövér és vemhes tengerimalacról? Nem tudom, hogy melyik ezek közül az enyém.
Figyelt kérdés
Kereskedésből vettem, szombaton, nem nálam lett vemhes.2015. aug. 20. 09:55
2/4 anonim válasza:
A kövér malac úgy összességében "puffadt", szép kerek pofija van, dundi teste, jó nagy popója. :D
A vemhes lánymalac felülnézetből extrém körte alakú - minden egészséges malac kicsit a körtére hasonlít, de a vemhes malacok brutálisan, főleg a vemhesség végén:
Elsőnek azt kellene megállapítani, hogy egyáltalán lány-e. A kereskedésben ugyanis sokszor a nemüket is rosszul tudják.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még nem ekkora a pocija, lehet hogy csak duci, hát nemtudom...amikkr kinyúlik akkor nem, de ha összevan görnyedve akkor körtéskedik az alakja.
2015. aug. 21. 09:50
4/4 anonim válasza:
Összegörnyedve mindegyiknek körtés :)
Szerintem 1-2 héten belül kiderül, ha indokolatlan mértékben növekszik a hasa és a hátsó fele, akkor vemhes. Addig is adj neki C-vitamint és jó minőségű tápot. Ha nagyon aggódsz, akkor elviheted állatorvoshoz, ő seperc alatt megállapítja, hogy vemhes-e vagy csak kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!