Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kb. Mennyibe kerül egy tengeri...

Kb. Mennyibe kerül egy tengerimalac megvizsgálása? (bővebben lent) SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
A tengerimalacomat bekene vinnem a dokihoz hogy megnézze vemhes-e!! Nagyon sürgös lenne lecci mondjatok el mennyibe kerul! Csak annyi lenne hogy megnezze a hasat.. (Nem ultrahangal) mert ha nem terhes akk valoszinu vlmi baja van szoval lecci mondjatok el kb.-re... Elore is nagyon szepen koszonom...

2015. aug. 16. 13:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Kérlek😭😭😭😭😭
2015. aug. 16. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0-5000
2015. aug. 16. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj,nem lehet nagyon drága én olyan 1000-3000 ft-ig saccolom meg.Igazából van ahol ingyen megvizsgálják.Mert nálunk pl ingyen megnézi.Mikor az én kisállatom volt beteg,illetve lebénult a jobb lába,akkor ingyen vizsgálták meg.Csak sajnos azóta elment tőlünk.:,( Igaz ő nem kisemlős volt,hanem papagáj,de nyugodj meg,és szurkolok hogy minden rendben legyen nálatok!:)
2015. aug. 16. 18:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon aggódom miatta😱😭😭
2015. aug. 16. 22:15
 5/8 A kérdező kommentje:
De megnyugszom. Olyan erős malacka... Meg már volt 3 malackája. Remélem a legjobbakat. Koszonom a megerto valaszokat😘
2015. aug. 16. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
szívesen.:) Majd írd meg mi lett,a kis drágával!:))
2015. aug. 17. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:
feltétlen... mindenesetre sokat fekszik sarokban és nyalogatja ott lent.. ahogy figyelgettem néha néha odakapott a hasához... szóval nem tudom. de azonnal megirom neked ha történt valami. koszi mégegyszer
2015. aug. 17. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Oké!:) Esetleg képet tudnál róla küldeni?nagy a hasa?
2015. aug. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!