Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Veled is ez történt?

Veled is ez történt?

Figyelt kérdés

van egy törpehörim és mindig olyan volt a hátán a szőr mintha csapzott lenne, de nem volt csapzott teljesen száraz volt

Hoztam a játszótérről(tiszta hely) egy doboz homokot(megszitáltam) és egy tálba beraktam neki

kb 10szer hempergőzött meg benne és olyan puha a szőre fölül is mint a bársony!

A természetes homok bejött! Neked is? Ha még nem próbáltad: Próbáld ki!

2010. márc. 8. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Óóó köszi, nekem is olyan a hátán a szőr, és nem tudtam eddig, hogy miért. Ki fogom próbálni, köszi, hogy megosztottad ezt:):):)
2010. márc. 8. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem csincsilla homokja van nagyon szeretik
2010. márc. 8. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:

1.: Nagyon-nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem:)

2.:Sajnos még nem tudtam neki csincsilla homokot venni, de egyszer ki fogom próbálni. Bár azt hallottam olyan mint a rendes:)

De azért köszi a válaszokat, várok még=)

2010. márc. 8. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Állítólag a csincsillahomok az kvarcmentes.

Bár azt nem vágom hogy vonják ki belőle a kvarcot :)

Nálunk a VI.kerületben minden díszállat kereskedésben lehet kapni, csak van ahol 900 Ft, van ahol meg 220 Ft egy csomaggal :)

Én mindig veszek, mert nekem csincsillám van és az abba fürdik, neki minden nap kell tiszta homok.

2010. márc. 8. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Ó nagyon köszönöm. Nekem törpehörim van, neki sztem megfelel, Úgyis agyon van kényzetetve. Nemrég volt a bulim és anyáék három nagy doboz ropit vettek, mikor kiürültwek, kis ajtókat vágtam rájuk és összeköttetésbe helyeztem őket. utána berendeztem: lett egy szórakozószobája, egy alvószobája, és egy természetszobája. Nagyon cool lett, ez a második otthona:)
2010. márc. 8. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elég rizikós, hogy a játszótéri homokot raktad be neki! Tudod mennyire tele van baktériumokkal, én kiszedném azonnal! A játszótéren mennyi minden belekerülhet a homokba még akkor is ha megszitálod, a baktériumokat nem tudod belőle kiszitálni. Csak gondolj bele kik járnak ott, gyerekek, kutya, macska! Akkor inkább tényleg vennék csincsillahomokot, az a legbiztosabb, attól nem kapnak el fertőzést! Rendes tőled, hogy tippeket adsz, de koszos, játszótéri homokot ne rakjon be senki! Ugyanez a helyzet a közparki füvekkel, növényekkel is!
2010. márc. 9. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz ötlet, de jól gondold meg, hogy sokan oda hordják a kutyájukat, az belevizel, vagy macskának onnan viszik a homokot... és sok hülye oda is önti vissza [más kérdés, hogy gyerekek is vannak ott :(( - akik fonálférget meg mindenféle undorító betegséget elkaphatnak... szerintem ezt te sem szeretnéd a höriknek, vegyél inkább csincsilla-almot vagy biztosabb helyről szerezd be a homokot.]

L,19 + 2 patkánybaba

2010. márc. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!