Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy ilyen ketrecem csak...

Van egy ilyen ketrecem csak ennél egy kicsit nagyobb milyen állatot tarthatnék ebben?

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 10. 08:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem. Nem kell sajnálni a hörit, amiért egyedül lenne. A vadonban is egyedül van egész nap, ha összefut egy másik hörcsöggel akkor harcolnak a területért. Ha meg különböző neműeket raksz össze, akkor pedig egyfolytában szaporodni fognak. vehetsz kettő azonos neműt, de akkor be kell szereznek még egy ketrecet.

Nagyon ritka esetben persze, láttam már olyat hogy egy lány testvérpár elvolt egymással és nem verekedtek. De ez nagyon ritka, ezért érdemesebb egyet tartani belőlük, hacsak nem akarsz valamelyik felkelni és azt látni hogy az egyik szétcincálta a másikat...

2015. aug. 12. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább dzsungit tarts benne, ők könnyen szelídíthetők. De mindenképpen egyedül legyen. Az én Edwardom is ekkora helyen van, és nagyon jól elvan egyedül. 9 éve vannak dzsungijaim, mindegyik jól érezte magát partner nélkül. Sajnos megölik egymást, ha együtt vannak, bármilyen nagy is a helyük.
2015. aug. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!