Lehet a hörcsögömnek ettől baja?
Az baj ha berakok a ketrecébe wc papír gurigát?
Illetve miből és hogyan tudnék járatokat csinálni a ketrecébe vagy bármi játékot müanyag átlátszó csöveket hol lehetne beszerezni?
Nekem azt mondtak, hogy wc papír guriga az egyik legjobb, mert azt, ha szetragja, akkor nem lesz tőle baja
Mert elotte nekem a fát (talan, mar régen volt) kezdte rágni ( alagutat)
A járatokat hogy erted?
A műanyag csöveket szerintem állat kereskedésben lehet venni :)
Amúgy én kartonbol csináltam neki kis 'jatszohazat' :D
Kis lépcső, alagút es hasonlók :D
Nagyon élvezte :D
Nem baj.
Műanyag csöveket a legtöbb állatkereskedésben / állatfelszerelési üzletben kapsz.
Az enyémnek az U alakú elem a kedvence:) Sokszor abban is alszik:) - Én azért szeretem jobban, mint a gurigát, mert olykor belepisil, a papírguriga bűzlene (és nem is lenne valami higénikus), a műanyagot viszont fél perc alatt lemosom. Esztétikusabb is.
A WC papír guriga a legjobb. Mászkál benne, ahogy szétszedi kis darabokra, kopik a foga és a karma. Kis fészket csinál a cafatokból is. És ingyen van. Ezzel szemben a műanyag csőben csak mászik. Szerintem WC papír gurigát tegyél be neki, ne műanyag csőöveket. :/
WC papír gurigából könnyen csinálhatsz járatot, csak többet egymásba kell tenni. De a kéztörlő guriga 3x olyan hosszú, szóval azt is használhatod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!