Tengerimalac szeretnék tartani hogyon tartsam, és mennyit?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat, a tengerimalac tartás legfontosabb szápályait2015. aug. 9. 19:43
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem volt tengerimalacom, elég sokat kell vele foglalkozni, de szerintem nagyon édesek, 2-3 naponta kell cserélni a puha forgácsot alatta, általában szeretik a füvet, én néha kiengedtem a kertbe(persze ilyenkor figyeltem nehogy elszökjön) viszont nézz utánna mert nem mindennel lehet etetni, mert beteg lesz tőle, ilyen például a káposzta és a krumpli, lehet hogy örülne társaságnak szóval ha elbírsz velük érdemes 2-t tartani viszont az plussz annyi munka és felelősség.:)
2/3 anonim válasza:
Csak néhány alapvető kiegészítés a korábbi válaszhoz:
Társas lény, tehát kettő kell belőle.
Minimum 100-as ketrecben kell tartani.
3/3 illmatah válasza:
1. Vagy 2 lányt tarts, (mert ugyek két fiú verekszik az elején (dominanciaharc) 1 fiú, 1 lány pedig kistengerimalacokat eredményez)vagy foglalkozz vele Nagggyon sokat.
2. Figyelj arra, hogy mikor ketrecet tisztítasz, ne használj az aljának a takarításáához vegyszereket!
3. Mindig teljes értékű kaját adj neki, akkor is, ha látszólag pl. a kukoricát nem szik.
4. Legyen egy kis-kuckója, ahová el tud bújni.
5.MINDIG legyen a ketrecében egy-egy marék széna/szalma! (fogkoptatás/táplálék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!