Lehet a nyúl mellet éjszaka aludni? (bővebben lent)
Csak arra vagyok kiváncsi,hogy kapar-e a nyúl nagyon hangosan éjszaka úgy hogy nem lehet tőle aludni és ha igen mit lehet ezellen tenni. Beszólásokat nem kérek !
Előre is köszi!!!
Ha unatkozik, zajong, nem is kicsit.
4 éve megvan már a nyuszink, azt figyeltem meg, hogy amikor kint lehet egész nap (ez az általános állapot szerencsére), akkor rendben van éjszaka, és nyugiban van.
De ha hosszabb ideig be van zárva... akkor elszabadul a pokol. Pl voltunk nyaralni 10 napig, ő is velünk jött. De ott nem engedhettünk ki a ketrecből. Gondolom, nagyon unatkozott szegény :( Az utolsó 4 éjszaka nem tudtunk már tőle aludni. Legutolsó éjjel 3x ébredtünk fel rá.
Aztán hazajöttünk, visszaállt minden a régi kerégvágásba, nappal le tudta vezetni az energiáit, és éjjel megint néma csend :)
Nekem két nyuszim van. Elég virgoncak, úgyhogy rendszerint valamelyikük ketrecében mindig áll a bál. Ettől függetlenül biztosan van olyan, amelyik csendben van egész este, de ne felejtsük el, hogy alapvetően éjszakai állatokról van szó. Ha nem tudsz zajban aludni, akkor külön helyiségben legyen, vagy más háziállatot válassz.
Én (részben) épp azért döntöttem a nyuszitartás mellett, mert képtelen vagyok elaludni, ha csend van. :D Úgyhogy nekem ez így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!