Miért van az, hogyha kiveszem a hörimet,2 percen belül tuti, hogy a kezembe piszkít? :D
Figyelt kérdés
Nem ér röhögni !:D xD2010. márc. 7. 15:15
1/6 anonim 

válasza:

kac-kac
most komolyra fordítva a szót ez jót jelent:) bízik benned és a tulajdonának tekint :) azért pisil le mindig mert gondolom utána kezet mosol és nem érzi rajtad a saját szagát :D
2/6 A kérdező kommentje:
jaj ez tök jó:) pedig 1 hete van meg csak:) de ő az én kisbabám:) szét van kényeztetve:)
2010. márc. 7. 16:02
3/6 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, hogy félelmükben éreznek erős ürítési ingert, ami nem egy vicces dolog... Szerintem legyél velük óvatosabb. Egyébként egy-két hét alatt el fog múlni, ne aggódj.
L,19 + 2 patkánybaba
4/6 A kérdező kommentje:
hejha :S:( szegényke, akkor csak finoman...
2010. márc. 11. 20:16
5/6 anonim válasza:
nekem is van és nekem már egy éve megvanm és még azóta is mindig oda szarik xD már bocsi h ilyen irok. nem tom mivan. xD mért kell mindig pont akkor amikor kiveszem és játszok vele xD
6/6 A kérdező kommentje:
:D Nekem is rögtön pottyant, nem hiszem el, hogy azelőtt 5 perccel nem lett volna rá lehetőség:D
2010. márc. 17. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!