Mi baja lehet a hörimnek? Remeg és támolyogva, lassan járkál.
Aranyhörcsög és még 2 éves sincs egészen, úgyhogy még csak öregnek se mondható igazán.
És olyan gyengének tűnik meg szomorúnak.
a 2 év már öregnek számít. Az én 2 aranyhörim 1 évesen haltak meg. A törpehörim pedig 2 és fél évesen, amin még az orvos is csodálkozott, hogy meddig bírta.
Vidd el orvoshoz, az a biztos.
2 év?kb. addig él egy hörcsööög.!!
bocsi h ezt mondom h ..de szerintem nem sokára az igazak álmát fogja aludni.tavaly én isigy jártám. a hörim nagyon gyönge alig futkározott meg stb.és 2 napra rá meghalt. :S
Mit adtál neki enni? Nekünk 2 is elpusztult fejes salátától. A jelek arra mutatnak, hogy a növényvédőszer maradványok, amiket emberre ártalmatlannak mondanak (vajon tényleg? mondjuk bele nem halt senki még tudtommal, de azért...) végeztek a hörijeinkkel, mégpedig elég gyorsan. A tünetek úgy kezdődtek, mint nálad, aztán összegömbölyödött, görcsbe állt, és meghalt - mindez kb. 36 óra alatt.
Még egy lehet: a pofazacskójában betokosodik valami valahogy, doki tudja megmondani, hogy mi, és hogy gyógyítható-e.
Biztos ezért mert már öreg.
Vegyél neki járókeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!